Anne van Dijke (25) is medewerker klantteam bij Ardi Keukens. Ze vertelt wat haar werk zo belangrijk maakt en wat zij hier zo leuk aan vindt.

Een mooi moment vindt Anne van Dijke het wanneer ze een keuken tot op de millimeter nauwkeurig heeft uitgetekend. Hier komen de wensen van de klant en de technische realisatie bij elkaar. 

"Het geeft me een voldaan gevoel om de definitieve tekening en het leidingschema met de klant te delen. Het is ook een mijlpaal, want dan gaat de keuken in productie en bestellen we de onderdelen bij de fabrikanten."

Voorafgaand aan de definitieve tekening controleert Anne of een keuken technisch haalbaar is. Stoten de grepen niet tegen de muur? Past een hoge kast in de ruimte? "Soms moeten we aanpassen. Dat overleggen we uiteraard met de klant. Ook al hebben ze hun handtekening gezet, we doen alles voor een keuken die tot op de millimeter beantwoordt aan de verwachtingen."

“Ik ben altijd sterk gefocust op een foutloze bestelling”

"De fase van het klantteam is daarom super belangrijk. Ik ben altijd sterk gefocust op een foutloze bestelling. We controleren dus ook nauwkeurig of alles besteld en geleverd wordt volgens de order. Dan loopt de montage ook probleemloos en kunnen wij beter invulling geven aan 'Doen zoals Beloofd'. Als er dan uiteindelijk een prachtige keuken verrijst, dan weet ik dat ik mijn deel goed heb gedaan."