Coen van Manen (26) werkt sinds 2016 bij Arma Keukens en Sanitair als keukenmonteur. Hij vertelt hoe hij iedere dag voor het perfecte eindresultaat gaat.

Aan het beloofde 'perfecte eindresultaat' geeft monteur Coen van Manen graag dagelijks invulling. "Dat maakt mijn werk mooi. Voor elke klant maak ik iets unieks wat hij heeft uitgezocht. Het mooiste moment vind ik wanneer een keuken klaar is. Dan is het ontwerp eindelijk werkelijkheid geworden. Klanten tonen zich vaak echt ontzettend blij."

Bekijk groter
Vacature-Keukenmonteur

Het geheim van tevreden klanten verschuilt volgens Coen in het van A tot Z betrekken  van de klant tijdens het montageproces. "Wanneer we bijvoorbeeld tegen bepaalde problemen aanlopen, dan laat ik altijd merken dat ik er alles aan wil doen om tot een oplossing te komen. In Jip en Janneke taal leg ik zo begrijpelijk mogelijk uit wat de mogelijke oplossingen zijn en de consequenties van elke keuze. Wanneer klanten begrijpen wat je doet, dan neem je onzekerheid weg. Dat vindt iedereen fijn. Zo krijg je klanten met je mee en dat is medebepalend voor hun tevredenheid."

“Klant betrekken bij montage verhoogt tevredenheid ”

"Daarnaast is een nette en correcte werkwijze uiterst belangrijk. Klanten tonen zich vaak aangenaam verrast door onze rustige en correcte aanpak. Dat wordt écht gewaardeerd."