Marie-Louise Janssen werkt sinds april 2020 bij Pelma Keukens in Goes als verkoopadviseur. Ze vertelt wat haar werk inhoudt en wat ze er leuk aan vindt.

"Mijn functie is erg afwisselend", geeft Marie-Louise aan. "Zo ben ik bezig met het beantwoorden van mails, werkoverleg met collega's, ontvangen van klanten, keukens ontwerpen, orders checken en natuurlijk het voeren van gesprekken met klanten.

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het creatieve proces. De ideeën en wensen zo vertalen naar een prachtig ontwerp waarvan de klant ontzettend blij wordt. Het geeft mij een goed gevoel als klanten blij zijn, inzicht krijgen in hun eigen wensen en dat ze met een 'YES' gevoel de showroom uit lopen."

“Het geeft mij een goed gevoel als klanten blij zijn”

Marie-Louise vervolgt: "Het is fijn om samen met mijn 'gouden' collega's het vervolgproces vorm te geven. Samen komen we tot een vlotte uitvoering en levering van de keuken."

"DB KeukenGroep is een fijn bedrijf om voor te werken. Afspraak is afspraak en we zijn echt klantgericht. We zijn duidelijk naar onze klanten over wat ze van mij en DB KeukenGroep kunnen verwachten. Voor mij geeft dit een gevoel van eerlijkheid en transparantie. "

“We zijn als DB KeukenGroep echt klantgericht, dat is fijn werken”

Ze lacht: "Verder heb ik ook veel plezier met mijn collega's. Ik weet nog goed dat ik na een lange dag werken naar huis wilde gaan. Ik kom bij de parkeerplaats aan, loop daar wat verbaasd rond te zoeken naar mijn autootje. Na echt gezocht te hebben, kan ik mijn auto echt niet vinden. Ik loop terug naar mijn collega's en vraag hen waar mijn auto is. 

Geen idee was het antwoord. We zagen wel een zwarte auto wegrijden vanmiddag, zeiden mijn collega's. Na enkele minuten gegniffel zegt iemand: "Marie, je auto staat netjes geparkeerd in het magazijn, ha-ha". Van je collega's moet je het maar hebben", knipoogt Marie-Louise.

 

Bekijk groter
Pelma Keukens - Personeel

Tot slot de vraag wat Marie-Louise nu het leukste vindt aan haar werk. "Ik vind het leuk als klanten met een bepaalde idee naar de showroom komen, maar dat ze uiteindelijk samen op een heel ander ontwerp uitkomen, waar de klanten zelf niet aan gedacht hadden. Ik vind het leuk als klanten een wauw-gevoel krijgen en dat ze op ideeën komen die ze eerder niet hadden."