Wiljan werkt sinds 2017 bij Adee Keukens in Rijssen als planner/werkvoorbereider. Hij vertelt over zijn werk en wat hier zo leuk aan is.

Als planner zorgt Wiljan voor een accurate planning en voorbereiding als basis voor een perfecte montage. Hij plant afspraken in met klanten voor de montage en houdt contact met de monteurs die onderweg zijn om keukens te monteren. Voor de monteurs is hij het aanspreekpunt bij vragen of problemen.

"Als er wijzigingen zijn in de planning communiceer ik dat zo snel en duidelijk mogelijk naar de klant en de monteur. Het is belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is en daar kan ik een belangrijke rol in spelen."

“Het leukste is het als alles vlekkeloos verloopt”

Bekijk groter
Wiljan-3

Wiljan heeft veel contact met klanten. Dit vind hij dan ook altijd het leukste. Hij doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Dan pas is hij tevreden.

Hij gaat voor een 9+ door wanneer nodig buiten de hokjes te denken. "Als een monteur belt en zegt dat hij een bepaald onderdeel mist zet ik alles op alles om het onderdeel nog op tijd bij de monteur te krijgen. De keuken kan dan alsnog volledig opgeleverd worden."

“Geweldige service verlenen, ook bij keukens van 5 jaar en ouder”

Wiljan is erg te spreken over DB KeukenGroep. "De manier van werken spreekt mij aan. Het ontzorgen van de klant en de juiste service bieden die daarbij hoort. Ik vind het mooi dat DB KeukenGroep geweldige service verleend, ook bij keukens van 5 jaar en ouder. Dat maakt hier niks uit. Doen zoals Beloofd en afspraak is afspraak."

Bekijk groter
Wiljan-1