Alinde werkt sinds december 2018 als Verkoopmedewerker binnendienst bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Alinde vertelt wat haar functie als Verkoopmedewerker binnendienst inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.

Als verkoopmedewerker binnendienst verwerkt Alinde inmeetrapporten die ze ontvangt van de monteurs. Ze gaat dan kijken of de keuken in de ruimte past bij de klant thuis. Als dat zo is, kan ze de keuken gaan bestellen. 

"Voordat ik op de bestelknop druk controleer ik of alles goed in het systeem staat en of alles technisch ook mogelijk is. Dit betekent dat ik echt alle artikelen die in de order staan nakijk en controleer of de tekening van de keuken overeen komt met de order."

Verder maakt Alinde de tekeningen en het leidingschema die uiteindelijk naar de klant gestuurd worden.

Wat maakt jouw werk leuk?

“Ik ben een pietje-precies en ik geniet ervan als ik de tekeningen en order netjes in het systeem heb gezet en de bestelbonnen kan draaien.

Als ik dan later een evaluatieformulier van de monteur heb gekregen waarop staat dat de klant tevreden is en de monteur een lege opleverlijst heeft ingeleverd dan is dat wel een geluksmomentje!”

“Ik geniet ervan als tekeningen en orders netjes in het systeem staan”

“Het netjes en compleet maken van de tekeningen vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk. Vooral als het een ingewikkelde keuken is en de tekeningen er uiteindelijk piekfijn uitzien, dan krijg ik daar wel energie van.”

Open-sollicitatie

Meer medewerkers aan het woord

Lees meer over verschillende functies en over DB KeukenGroep.

Hoe ga je voor die 9+ in je werk?

"Ik probeer zoveel mogelijk vanuit de klant te denken tijdens het bestellen van de keuken. De meeste dingen zijn uiteraard al tijdens de verkoop bepaald, maar de finishing touch doet de verkoopmedewerker binnendienst. Met die kleine, extra dingen stel ik mezelf de vraag: wat zou de klant praktischer/mooier/beter vinden?

Ook kijk ik dingen soms nog eens extra na als ik denk dat dit nodig is of bel ik toch voor de zekerheid nog de leverancier voor die ene vraag. Die extra check maakt dan dat plusje achter de negen."

Waarom DB KeukenGroep?

"Ik vind de onderlinge sfeer bij DB KeukenGroep heel fijn en ik sta volledig achter de normen en waarden van DB. DB is een organisatie die ook de mens achter de werknemer ziet. Het bedrijf zet zich in voor een goede medewerker die kwaliteit levert, maar ook zeker voor een blije medewerker die goed in zijn/haar vel zit."

“De onderlinge sfeer bij ons bedrijf is heel fijn”

"Ik vond het bijzonder om de verhuizing van Arma Keukens en Sanitair vanaf de Galvaniweg naar het nieuwe pand aan de Kering in Nunspeet mee te maken. Dat was echt een hele onderneming waaraan iedereen een steentje bijdroeg. Die avonden met z’n allen inpakken en het plezier dat we daarbij hadden vergeet ik niet meer. Dat zijn leuke herinneringen!"

Keukenmontage-DB-KeukenGroep

Bekijk vacatures

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Bekijk ze hier.